Sposób przygotowania

Golonki oczyscić ,umyć i obsmażyć ze wszystkich stron na złoty kolor.(najlepiej w brytfance.)Zalać wodą i dusić ok 1 godz.Dodać pokrojony czosnek por i marchewkę pokrojone w plasterki.Dodać łyżeczkę papryki sól ,ziele angielskie,liść laurowy.Dolac piwo i dusic do miękkości.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    W sam raz dla męża ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    na dzi? planuj? zrobi? golonk?, mo?e ta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    palce lizac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !