Sposób przygotowania

Miękkie masło utrzeć z cukrem pudrem ,cukrem wan.i żółtkamiDodać jogurt,rum i mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia,drobno posiekane migdały ,a na koniec pianą z białek-lekko wymieszać.Winogrona umyć i osuszycFormę wysmarować tłuszczem i wysypać mąką krupczatka.Na przemian napełniać formę ciastem i winogronem.Wstawić do nagrzanego piekarnika na 50min w temp 160st.Po upieczeniu posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !