Sposób przygotowania

Oprawić i umyć karpia.Osuszyć.Pokroić na dzwonki.Obsypać sola i przyprawą do ryb.Jajka roztrzepać ,maczać w nich kawałki ryby po czym obtoczyć w bułce ismażyć z obu stron na mocno rozgrzanym tłuszczu.Usmażone dzwonki karpia ułozyć w naczyniu żaroodpornym i zapiekać 10-15 min w temp 150st Podawać przyprane świeżą bazylią i estragonem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    musza byc pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    lubi pływać pycha
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pyszne
  • 0
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    brzmi smacznie, ja znam i robię królewskiego karpia z czerwonym winem
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    I ta chrupiąca skórka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !