Sposób przygotowania

oczyścić grzyby,obrać cebulę i czosnek.Pokroić w plasterki.Pokroić boczek w paseczki.
Mięso wypłukać i osuszyć.Pokroić na plastry i obsypać pieprzem.Obsmażyć z obu stron na mocno rozgrzanym oleju.Steki odstawić w ciepłe miejsce.Do tłuszczu na patelni dodać łyzkę masła grzyby,cebulę,czosnek i boczek.Całośc podsmażyć na małym ogniu 5min.Uzupełnić winem ,doprawić solą pieprzem i kminkiem.Dusić jeszcze 15min.Pod koniec wrzucić resztę masła.Mięso polewać sosem i podawać z ziemniakami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    bajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !