Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pita z szynka i sosem musztardowo-ketchupowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pita 1 opakowanie
rukola
cykoria
szynka konserwowa 10 dag
musztarda 1 łyżka
ketchup 1 łyżka
majonez 2 łyżki
pomidor 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pita z szynka i sosem musztardowo-ketchupowym

Pitę nakrawamy i wkładamy do piecyka na kilka minut żeby ładnie się otworzyła .Robimy sos .Mieszamy musztardę z ketchupem i majonezem . Dajemy na spód pity .Następnie dajemy pokrojonego pomidora kawałki rukoli i cykorii . Szynkę kroimy w paseczki nakładamy do pity .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabriela7 27.12.2011 06:38
super
ewasylwia 20.12.2011 11:31
smaczne jedzonko
Monika111 20.12.2011 08:06
Aż bym zjadła :)
iwa643 20.12.2011 07:33
Pycha śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak