Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pita z warzywami i sosem czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pita 1 opakowanie
por (biała część) 1/2 szt
majonez 3 łyżki
czosnek 1 ząbek
pomidor 1 szt
rukola
cykoria

Przepis i sposób przygotowania na: Pita z warzywami i sosem czosnkowym

Pitę nacinamy i wkładamy do piecyka na 1-2 minuty aż ładnie się otworzy .Robimy sos czosnkowy mieszając majonez z wyciśniętym czosnkiem .Dolną częsć pity smarujemy sosem .Następnie kładziemy kawałki cykorii i rukoli .Pokrojonego w kostkę pomidora i pokrojonego w plasterki pora .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna146 20.12.2011 07:28
fajny pomysł na kolację
pioge7 20.12.2011 07:23
mniam
iwa643 20.12.2011 07:20
Warzywa solimy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak