Sposób przygotowania

Osuszone filety posypujemy przyprawą do ryb, solą i pieprzem- obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej- smażymy na złoto na rozgrzanym oleju.
Na rozgrzane masło wrzucamy posiekaną cebulę a po chwili także czosnek- podrumieniamy.
Dodajemy kilka łyżek mąki- rumienimy- ściągamy z ognia i wlewamy mleko- mieszamy i powtórnie wstawiamy na piec.
Dodajemy kostkę rosołową, przyprawy, śmietanę i posiekaną pietruszkę.
Rybę polewamy sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawy sposób na rybkę!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    rybki pod każdą postacią są przepyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    aż slinka cieknie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pychotka
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo fajny pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super rybka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ale świetny przepis! Mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszna rybka
  • 4
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajna rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszna rybka:)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zapowiada się smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !