Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po grecku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 6-8 sztuk
mrożonka 4 składnikowa 2 paczki
ketchup 2 łyżki
przecier pomidorowy 2 łyżki
kostki rosołowe 2
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
sok z cytryny
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku

Rybę skropić sokiem z cytryny. Ugotować wszystkie jarzyny pod koniec gotowania dodając ketchup koncentrat i przyprawy. Filety usmażyć. Do naczynia wkładamy połowę ugotowanych jarzyna następnie wkładamy filety i resztę jarzyn układamy na wierzch.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tika4444 16.04.2011 15:15
wygląda bardzo zachęcająco
Ela15 04.04.2011 12:44
super wygląda
buksiak12 27.08.2010 12:10
super sprawa
Dorota71 27.08.2010 11:17
ciekawe jak smakuje
Emilia22 27.08.2010 10:42
fajny przepis
agata1722
agata1722 29.07.2010 14:54
to co lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak