Składniki:
oliwa | 1/8 l |
ocet | 3 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
rzeżucha | 1 łyżka |
pietruszka | 1 łyżka |
koper włoski | 1 łyżka |
szczypiorek | 1 łyżka |
szczaw | 1 łyżka |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
oliwa | 1/8 l |
ocet | 3 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
rzeżucha | 1 łyżka |
pietruszka | 1 łyżka |
koper włoski | 1 łyżka |
szczypiorek | 1 łyżka |
szczaw | 1 łyżka |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: