Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurze wątróbki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kurze wątróbki 40 dag
cebule 2 szt
jabłko 1 szt
przyprawy do smaku
oliwa 1/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Kurze wątróbki

Na rozgrzanej na patelni oliwie podsmażyć uprzednio umyte i oczyszczone wątróbki (przez ok 3 minuty). Dodać cebulę i smażyć na silnym ogniu prZez chwilę. Na końcu dodać nieduże cząstki jabłka. Dusić na wolnym ogniu ok. 25 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak