Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno pokroić i przyprawić solą żeby lekko skruszała. Dodać pokrojoną paprykę, koperek i kukurydzę, dobrze wymieszać i odstawić na jakiś czas. Boczek pokroić w bardzo cienkie plastry i podsmażyć, aż zrobi się chrupiący. Gdy boczek ostygnie dodać go do sałatki. Całość doprawić pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacyjna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fantastyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam sałateczka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !