Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem do tortu o smaku ajerkoniak

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żółtko jajek 4 szt
cukier puder 20 dag
masło roślinne 25 dag
rum 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Krem do tortu o smaku ajerkoniak

Żółtka wymieszać z cukrem. Oddzielnie utrzeć starannie masło. Do utartego masła dodać stopniowo utarte żółtka z cukrem. Całość dokładnie wymieszać z rumem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak