Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szparagi 500 g
żółtko jajek 5 szt
pieprz do smaku
sól do smaku
ricotta 400 g
ciasto francuskie porcja

Przepis i sposób przygotowania na: rolada szparagowa

szparagi ugotuj w osolonej wodzie przez 5 minut.Twaróg ricotta wymieszaj z żółtkami,dopraw solą i pieprzem.na prostokątnym płacie z francuskiego ciasta ułóż twaróg a na nim szparagi. zwiń ciasto w roladę i upiecz na złoty kolor w temp 190 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak