Sposób przygotowania

Śledzia myjemy rozcinamy wyciągamy wnętrzności ,jeszcze ra zmyjemy .Będziemy wkładać do brzuszka śledzia farsz. Robimy farsz pieczarki obieramy i kroimy w kosteczkę ,kilka pieczarek zostawiamy .Do pokrojonych pieczarek dodajemy tymianek i łyżkę masła miękkiego i ziarenka smaku do smaku .Ucieramy .Farsz wkładamy do śledzia .Śledzia całego solimy i układamy na blaszce.Obok śledzia kładziemy pokrojoną cebule marchewkę i pieczarki .wszystko kropimy oliwą .Wstawiamy do piekarnika na 25 min . Pieczemy .

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jaki piękny! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajna rybka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    jeszcze śledzia w takim wydaniu nie jadłam, piękny
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    zapowiada się pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !