Składniki:
pierś z kurczaka | 1/2 kg. |
imbir | 1,5 cm. |
papryczka chilli | |
kapusta pekińska | 20 dkg. |
olej | 2 łyżki |
kminek Prymat | |
sos sojowy | 3 łyżki |
sól i pieprz | |
sos chili | 2 (słodki) |
papryka | po 1/2 szt. |
kiełki | 10 (fasoli) |
pierś z kurczaka | 1/2 kg. |
imbir | 1,5 cm. |
papryczka chilli | |
kapusta pekińska | 20 dkg. |
olej | 2 łyżki |
kminek Prymat | |
sos sojowy | 3 łyżki |
sól i pieprz | |
sos chili | 2 (słodki) |
papryka | po 1/2 szt. |
kiełki | 10 (fasoli) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: