Sposób przygotowania

Do garnka włożyć wieprzowinę, wołowinę, boczek i sarninę, dodać ziele angielskie i liście laurowe oraz kolendrę. Zalać wodą i gotować do miękkości.
Mięso odcedzić z wywaru (w którym namoczyć bułkę), ostudzić, przepuścić przez maszynkę razem z bułką.
Do masy mięsnej dodać przyprawy i jajka, następnie wyrobić.
Masę przełożyć do formy keksówki.
Piec ok 1,5 godziny w 180st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fnomenalny pasztet,fenomenalne zdjęcie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Zdjęcie bardzo przyciąga uwagę i pasztet też musi być pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !