Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na noc w 2 szklankach wody (wody nie wylewać). Na maśle zeszklić cebulkę, dodać grzyby i chwilę smażyć. Wlać szklankę wody, w której moczyły się grzyby, dodać listek laurowy. Gotować ok. 30 minut w razie potrzeby dolewając wodę. Mąkę rozrobić z wodą i wlać do sosu, zagotować, doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super sosik:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    mniam,b.dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniały
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !