Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycle

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka 50 dkg
cebula 1 szt
smalec 5 łyz
jajko 2 szt
czosnek 3 ząbki
sól
pieprz
kajzerka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sznycle

cebulę smazymy na smalcu. bułke moczymy i odciskamy. Mięso i wszystko razem mielimy i wyrabiamy na jednolita mase dodajemy jajka i formujemy sznycelki obtaczamy w bułce tartej i smazymy na smalcu na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 15.02.2012 10:49
tez takie lubie
rutynka 02.01.2012 09:22
wyglądają apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak