Sposób przygotowania

1. Masło ucieramy mikserem, dodajemy mąkę i wino i zagniatamy ciasto.

2. Wkładamy na 3o minut do lodówki.

3. Wyciągamy, wałkujemy i wyciskamy kształty (lub kroimy wg uznania).

4. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180stopni na rumiano :) Możemy pod koniec posypać cukrem pudrem :)

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tylko tyle składników ? fajne bo nie drogie
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    możemy do masy dodać trochę cukru jeżeli wolimy od razu słodkie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    taki fajny prosty przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !