Sposób przygotowania

PRZYGOTOWANIE:

1- 3 Litry wody wlewamy do garnka do tego dodajemy liść laurowy i ziele angielskie oraz ziarenka smaku oraz warzywa czyli marchew pietruszkę i
seler 2- Gotujemy 30 minut do miękkości warzyw dodajemy bulionetki kiedy się rozpuszczą dodamy przecier pomidorowy 3-Mąką zagęszczamy zupę dodajemy do zupy mieszamy 4- Śmietanę wlewamy do zupy i wystarczy zamieszać 5- Makaron gotujemy 15 minut i gotowe smacznego :)

Komentarze

  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    smaki dzieciństwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo dobra zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !