Sposób przygotowania

PRZYGOTOWANIE:

1-Jajka ubijamy z cukrami i szczyptą soli na puszystą masę. 2-Dodajemy śmietanę do masy i mieszamy. 3- Wsypujemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i mieszamy. dodajemy płatki czekoladowe 4- Przelewamy do formy prostokątnej natłuszczonej i wysypanej bułką tartą lub mąką. 5- Pieczemy godzinę w 180 stopniach. 6-Polewamy ostudzona babkę polewą czekoladową

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata/MANTIS-KITCHEN

    Babka to chyba najsmaczniejsza szybka słodycz do zrobienia ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    na pewno była smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !