Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, oprószyć solą i pieprzem, zrumienić na rozgrzanym oleju. Cebulę i marchew pokroić, kapustę poszatkować. Do podsmażonego mięsa dodać cebulę, chwilę razem podsmażyć. Potem dodać marchewkę i kapustę, zalać rosołem. Dusić na małym ogniu przez 45 minut. Na koniec dodać koperek oraz pokrojone w kostkę pomidory. Dusić jeszcze 5 minut, doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczne danie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kawazprzyjacielem

    też taki robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ?wietny ten bigosik:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !