Sposób przygotowania

Paprykę myjemy odcinamy kapelusz i wydrążamy środek , mięsko kroimy w malutkie paseczki , a warzywa według uznania , na rozgrzaną oliwę wrzucamy mięso , pieczarki , seler , cebulę , podsmażamy chwilkę ok 5 min , następnie dodajemy cukinię i kaszę podlewamy wodą ok 150 ml i podgrzewamy aż woda odparuje , takim sypkim farszem napeałniamy paprykę ale nie do pełna bo kasza jeszcze zwiekszy objetość , gotowe papryki ustawiamy albo w garnku i na wolnym ogniu podlewając lekko wodą dusimy ok 40 min , lub do piekarnika na 30 min

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajnie wygląa i pewnie tak smakuje.... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ja też faszeruję paprykę czym tylko się da :) ta wyglada pysznie
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    dokładnie czym tylko się da , bo z każdym farszem jest smaczna
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    świetna alternatywa , dla nudnych dań
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Rewelacyjny przepis
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pewnie smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    nieźle wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !