Sposób przygotowania

Warzywa dokładnie myjemy. Z papryki wycinamy gniazda nasienne i kroimy w cienkie paski o długości około 2 cm. Pomidora parzymy wrzątkiem, obieramy ze skóry, kroimy w półtalarki. Ogórka obieramy ze skórki i kroimy w cienkie talarki. Wszystkie warzywa razem mieszamy, dodajemy oliwę i ocet. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i miodem lub cukrem. Podajemy do jedzenia od razu po przygotowaniu

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super bomba, ale ja bym ogórka pominęła, bo zawiera enzym askorbinowy, który niszczy witaminę C.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wspaniałe kolory !!!!€:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    same witaminki
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Faktycznie spora dawka witamin i pięknych barw.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Samo zdrowie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    kolorowo, pysznie i zdrowo :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !