Sposób przygotowania

1. Z maki, soli, jaja i gorącej wody zagnieść ciasto. Rozwałkować na cienko, wykroić szklanką kółka.
2. Grzyby namoczyć, ugotować i zmielić w maszynce. Doprawić solą i pieprzem, dodać otrąb.
3. Farsz nakładać do wykrojonych kółek z ciasta i zlepić w półksiężyce.
4. Piec w 170 stopniach około 30 minut.
(Jak ciasto zostanie to można zrobić z reszty makaron)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Super! Uwielbiam takie :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    no.. chrupiące :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie sie prezentują :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    pieczonych nie robiłam a cały czas się zbieram
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na pewno wspaniale smakują, wystarczy na nie popatrzeć :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszne i zdrowe.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ale super, jakie równiutkie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    rewelka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Dla mnie bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    robią niesamowite wrażenie, aż zgłodniałam.....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale bym takie zjadła !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają pysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    ekstra przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super,pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pierożki w każdej postaci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Takiego przepisu na pierogi nie znałam
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    nietypowe na pewno dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alexxxanderka

    wyglądają tak pysznie, że aż (pierwszy raz w życiu), chce mi się też takie "ukleić" ;P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    zjadlabym takie, kiedy robisz? to wpadne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    te pierożki zapieka się bez gotowania?
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Robiłam podobne tylko ze zwykłej mąki i z kurkami:) pychota!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wyśmienite!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobre nadzienie i ciekawe przepis na pierożki
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pieczonych z razowej mąki jeszcze nie robiłam, a Twoje wyglądają bardzo apetycznie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    takich nie miałam jeszcze okazji posmakować :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wyglądają przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha takie pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    pięknie wyglądają i pewnie bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne pierożki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !