Sposób przygotowania

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy.
Pieczarki kroimy w talarki i podduszamy na tłuszczu.
Paprykę, kroimy na paski, cebulę w kostkę, a pomidory w kawałki. Wszystko to łączymy z pieczarkami i jeszcze chwilkę podsmazamy.
Jajka rozstrzepujemy z solą i pieprzem.
Parówki kroimy na talarki i podsmazamy w garnku na tłuszczu. Do garnka dokładamy podsmazone pieczarki, paprykę i pomidory. Dodajemy makaron. Wszystko dokładnie mieszamy i zostawiamy na wolnym ogniu. Wlewamy rozrobione jajka. Mieszamy aż jajka się zetną. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Smacznego:-)))

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !