Sposób przygotowania

jajka obrać i przekroić na połówki.Ułozyc na półmisku.Przygotować sosy.
1.Łyżka majonezu wymieszać z wyciśniętym czosnkiem.
21łyżka majonezu wymieszać z łyżką ketchupu
31 łyzka majonezu wymiaszać z drobniutko pokrojonym ogórkiem i grzybkiem.
Sosami udekorować połówki jajek i pólmisek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    Lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    często podaję takie jajka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    fajowe i chyba pyszne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !