Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka w sosach majonezowych

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez
czosnek 1 ząbek
ogórek konserwowy 1 szt
grzybki marynowane 2 szt
jajko ugotowane na twardo 6

Przepis i sposób przygotowania na: jajka w sosach majonezowych

jajka obrać i przekroić na połówki.Ułozyc na półmisku.Przygotować sosy.
1.Łyżka majonezu wymieszać z wyciśniętym czosnkiem.
21łyżka majonezu wymieszać z łyżką ketchupu
31 łyzka majonezu wymiaszać z drobniutko pokrojonym ogórkiem i grzybkiem.
Sosami udekorować połówki jajek i pólmisek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 05.09.2012 11:54
lubie
lilify 10.04.2012 12:47
fajowe i chyba pyszne
Łukasz15 16.01.2012 10:31
często podaję takie jajka
RenataZ-et 27.12.2011 23:31
super przekąska
artur7 18.12.2011 15:35
fajne
artur7 18.12.2011 15:34
Lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak