Sposób przygotowania

Ananas osączyć z syropu, pokroić w kostkę. Szparagi i pieczarki obgotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić, pokroić w plasterki, skropić sokiem z cytryny. Mięso i jajka pokroić w dość grubą kostkę. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, dodać majonez wymieszany z jogurtem i musztardą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Odłożyć do lodówki na 1 godzinę. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo smakują mi takie połączenia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !