Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować drobno i dodać do niej troszkę soli. Cebulę obrać ze skórki, potem pokroić drobniutko. Dodać do mięsa, potem dodać jajka, ryż. Całość doprawić solą i pieprzem. Robić niewielkie klopsy. Obtoczyć w bułce tartej i obsmażyć na oleju. Smażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    to coś w stylu kapusty z ryżem i mięsem
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    chodziło mi o gołąbki z kapustą, ryżem i mięsem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !