Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kawior z bryndzy po słowacku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 30 dkg
masło 10 dkg
żółtko jajek 1 sztuka
gęsta śmietana 1 łyżka
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Kawior z bryndzy po słowacku

Bryndzę przetrzeć przez sito, utrzeć lub zmiksować z masłem, śmietaną i żółtkiem. Cebulę posiekać lub zetrzeć na tarce i wymieszać z masą serową. Doprawić do smaku papryką i kminkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 25.03.2012 23:06
smaczne
RenataZ-et 13.01.2012 00:07
super
Motorek 07.04.2011 00:14
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak