Sposób przygotowania

Mąkę i jajko zagnieść z odrobiną ciepłej wody na ciasto-Dość elastyczne.Kaszę ugotować na sypko,por pokroić w plasterki i podsmażyć na maśle.Do kaszy pokruszyć ser i podsmażony por.Wymieszać doprawić solą i pieprzem.Ciasto rozwałkować,szklanką wykrawać krążki.Na każdym kłaść porcję farszu i zlepić pierogi.Ugotować w osolonej wodzie

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    coś nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    jeszcze nie jadłem takich

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !