Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pojedynczą pierś z kurczaka przekrój na 2 części. W każdej nożem zrób kieszonkę.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Takich jeszcze nie jadłam, ale z chęcią bym skosztowała.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ten ser musi byc pyszny w miesku
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyśmienity! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo bardzo aprtyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wioleta14

    pi?knie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no i to jest nadzienie, pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    takich jeszcze nie miałam okazji jeść
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    franek1495

    Witam jestem początkującym kucharzem i zrobiłem te devolay i mi wyszły smaczne , aczkolwiek chyba z powodu za dużej ilości panierki wyszły mi ciut zza słone ale jak najbardziej polecam zwłaszcza ,ze względu na ciekawe połączenie sera pleśniowego (ja użyłem zwykłego nie blue) z suszonymi pomidorami i mięsem kurczaka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !