Sposób przygotowania

Mięso podzielić na porcję, włożyć do garnka, wszystkie warzywa umyć, obrać pokroić w grube kostki, boczek wrzucić w całości. Doprawić solą pieprzem, zalać gotowym bulionem i dusić na małym ogniu pod przykryciem aż do miękkości. Mięso podaję razem z warzywami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    Pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swieeny, zjadłym
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    na pewno dobry, sama dawno nie miałam okazji zjesc czy zrobic
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    fahny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !