Sposób przygotowania

Sprawione pstrągi umyć, osuszyć i obtoczyć delikatnie w mące oraz obsmażyć z obu stron na maśle, przełożyć na żaroodporny półmisek i polać śmietaną wymieszaną z jedną łyżeczką mąki, sokiem z cytryny oraz pieprzem i solą. Całość wstawić do piekarnika nagrzanego 190 stopni i zapiec. Przed podaniem można posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    lubie rybę
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    lubie rybę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczna rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczna rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !