Sposób przygotowania

Biszkopty moczymy w ciepłym soku i układamy na dnie prostokątnej formy. Jeden serek danio miksujemy z galaretką agrestową zalaną wcześniej szklanką wrzątku po czym wylewamy na herbatniki. Kiedy mleczko zacznie tężeć układamy na nim okrągłe biszkopty,wylewamy na nie połowę tężejącej galaretki cytrynowej. Drugą połowę żółtej galaretki miksujemy z drugim serkiem Danio,i wylewamy na stężałą galaretkę cytrynową. Galaretkę malinową rozpuszczamy w szklance wrzątku po czym miksujemy z trzecim serkiem Danio i mieszamy z malinami. Kiedy zacznie tężeć wylewamy na mleczko cytrynowe i wkładamy na godzinę do lodówki.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetny deser
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !