Sposób przygotowania

Bakłażana oczyścić i pokroić w paski. Podsmażyć na oliwie. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić. Dodać do smażonego bakłażana razem z posiekanym czosnkiem i bazylią. Wszystko poddusić ok. 10 min. Dać do garnka z rosołem i gotować ok. 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    musze sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    interesująca
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawa zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Takiej jeszcze nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna zupka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !