Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona kiełbaska z cebulką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 40 dag
cebula 1
smalec 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona kiełbaska z cebulką

Kiełbasę kroimy na kawałki 20 cm. Bardzo gęsto nacinamy. Na patelni rozgrzewamy smalec. Kiełbasę smażymy do zarumienienia. Kiełbasę wyjmujemy a na pozostałym tłuszczu smażymy cebulkę pokrojoną w piórka. Kiełbaske podajemy polaną smalcem z cebulką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 30.01.2012 13:45
Dlaczego na tym zdj?ciu nie ma cebuli? Je?li w tytule jest napisane z cebul? , to ta cebula powinna by? na polana na kie?basie, tak jak napisa?e? ...
romanrafal
romanrafal 08.01.2012 12:09
bardzo dobre
Teresa19 17.12.2011 13:14
pyszna
M-W 17.12.2011 11:47
lubie taką kiełbaskę gdy już nie można zrobić grila
treonina 17.12.2011 10:28
wygląda bardzo apetycznie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak