Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy na kawałki 20 cm. Bardzo gęsto nacinamy. Na patelni rozgrzewamy smalec. Kiełbasę smażymy do zarumienienia. Kiełbasę wyjmujemy a na pozostałym tłuszczu smażymy cebulkę pokrojoną w piórka. Kiełbaske podajemy polaną smalcem z cebulką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda bardzo apetycznie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    M-W

    lubie taką kiełbaskę gdy już nie można zrobić grila
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Dlaczego na tym zdj?ciu nie ma cebuli? Je?li w tytule jest napisane z cebul? , to ta cebula powinna by? na polana na kie?basie, tak jak napisa?e? ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !