Sposób przygotowania

Cebulę pokroić na pół- lub ćwierćkrążki. Fasolę odcedzić z zalewy, przełożyć do salaterki, wymieszać z posiekaną zieleniną i cebulą. Dodać oliwki (całe lub pokrojone). Zalać oliwą, doprawić do smaku octem winnym, solą i papryką.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    superr!!!!1
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ciekawa nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Warto się skusić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !