Sposób przygotowania

Wymoczone matiasy skropić octem(albo moczyć w zalewie octowej)Pokroić w paseczki.Przygotować sos tatarski:Drobniutko pokroić ogórki i grzybki i wymieszać z majonezem.Sledzie wymieszać z sosem i przełozyć na salaterkę lub ze śledzia uformować kule i na każdą polać sos.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    super wygladają a co to za czarna kropeczka na środku?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Luki

    to chyba oliwka jak dobrze widzę.Pysznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    wygląda pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    pięknie podane te śledziki ;)
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !