Sposób przygotowania

Kapustę kiszona płuczemy w wodzie dodajemy do niej lisć laurowy starta na tarce marchewkę ,kilka ziarenek pieprzu i 2 ziarenka ziela angielskiego i gotujemy do miękkości .Odcedzamy i siekamy drobno . Pieczarki obieramy i ścieramy na tarce duże oczka. Cebule kroimy w kosteczke podsmażamy na maśle dodajemy starte pieczarki ,warzylion ,pieprz i smażymy aż woda z pieczarek zredukuje się .Dodajemy posiekana kapustę .Wszystko razem smażymy .Doprawiamy solą pieprzem ,przyprawą w płynie,

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    aż się chce zjeść
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    każda kapusta kiszona robiona przez różne osoby smakuje inaczej :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    prosto i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !