Sposób przygotowania

ziemniaki obrać i pokroić w drobne plasterki, wrzucić na roztopiony smalec i smażyć na patelni ok 20 minut. Do smaku posypać solą i przyprawą do ziemniaków Prymat, następnie dodać posiekany ząbek czosnku, podsmażyć jeszcze ok 15 minut i gotowe.

Podaję z ogórkiem konserwowym

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    jadam takie, tylko lubię mocno przypieczone są jak chipsy prawie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zielonamorelka

    całkiem smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    lubię takie, na dodatek mogą być z zsiadłym mlekiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    ja lubię z kefirem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Lubię takie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    KAROLA

    a to mi przypomina moje obiadki w dzieci?stwie, do tej pory czasmai taki esobie przygotowuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    smaczne i szybkie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !