Sposób przygotowania

Śliwki namoczyć i wypestkować, migdały sparzyć i obrać ze skórki. Do każdej śliwki dajemy migdała i owijamy plasterkiem boczku. Układamy w naczyniu żaroodpornym i zapiekamy w nagrzanym piekarniku ok. 25 min.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe połaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawy pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super przekąska
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    świetny i smaczny pomysł na pyszną przekąskę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetne połaczenie smaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !