Sposób przygotowania

Kostkę rosołową wymieszać z olejem na jednolitą konsystencję.Natrzeć piersi z kurczaka i włożyć na godzinę do lodówki. Smażyć na rozgrzanej patelni z dwóch stron na złoto. Możemy podać z warzywami z patelni i ryżem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo apetyczne danie...mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super! to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !