Sposób przygotowania

Bakłażany pokroić na plasterki, delikatnie oprószyć solą, następnie odstawić na około 15 minut. Między czasie jajka dokładnie roztrzepać. Każdy plasterek bakłażana oprószyć mąką, zamoczyć w przygotowanych jajkach i smażyć na mocno rozgrzanym oleju około 5 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam, mniam, mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam, mniam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie sróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !