Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy w plasterki grubości około 4 mm. Zagotowujemy osoloną wodę i wrzucamy pokrojone ziemniaki. Gotujemy kilka minut. Plasterki przekładamy na rozgrzaną i na oliwioną patelnię grillową i smażymy z dwóch stron na rumiano. Podczas smażenia posypujemy przyprawą do ziemniaków wg uznania. Smacznego

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    pewnie i same dobre:)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    robię podobne, tylko kroje w paski -jak na frytki i dodaje sól ziołowa i pieprz ziołowy:) pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Rewelacyjny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    niciapn

    też tak robię pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    polecam - bardzo smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo lubię takie ziemniaczki ale dawno ich nie robiłam....
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię takie ziemniaczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !