Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 3 szt
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka rozdrabniamy widelcem, rzodkiewkę kroimy w drobną kosteczkę, szczypiorek siekamy. Całość łączymy, dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Możemy podawać w skorupkach waflowych. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak