Sposób przygotowania

z podanych składników zarabiamy ciasto i odstawiamy pod ciepły talerzyk by odpoczęło , porcja ta wystacza na o 70 szt



Ziemniaki gotujemy ,po wystygnięciu mielimy w maszynce lub ubijamy na piree dodajemy szpinak ( rozmrożony ),doprawiamy do smaku :)

Ciasto wałkujemy na ok 3mm i wykrwamy kółka , następnie układamy farsz i zlepiamy pierogi ;)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasia211

    wygląda smacznie:)
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    kiedyś szpinak kojarzył nam się z wstrentnym jedzeniem , a dziś króluje wszędzie
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    są naprawdę smaczne ;)
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    można polać tłuszczykiem lub śmietaną
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    mo?na je podsma?a?? czy gotowane lepsze?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    muszę konieczne spróbować ze wzgl. na ten szpinak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię z tłuszczykiem
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Ja podsmażam pierogi i też sa super ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !