Sposób przygotowania

fileta rozbijamy na cieniutki płat ale by nie popękał , do srodka dajemy co nam się podoba , ja dałam cukinię , grzyby , cebulkę i ser pleśniowy , całość składamy w sakiewkę i związujemy nitką , dusimy na małym ogniu lub w piekarniku ;)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 13
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    łatwiej sie robi z polendwicy czy schabu ,a le zmiany tez są potrzebne
  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a farsz zostawiam troszkę sobie na koniec i przed samym końcem dodaję na mięsko , świetnie się komponuje z daniem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wygladaja smakowicie
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jak patrzę teraz na te moje starsze fotki , to aż mi wstyd :( teraz już się troszkę podszkoliłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !